Politică de returnare

/
Politică de returnare

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract, la tel 0722.111.120 Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a va retrage din contractele încheiate la distanta, fără a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastră, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivoca transmisa prin e-mail.

Daca va retrageți, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastră, cu excepția  costurilor suplimentare determinate de  aptul ca ați ales alta modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeași modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzacția inițiala, cu excepția cazului in care v-ați exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Expediați produsele sau înmânați-le direct noua la adresa STR ION CREANGA NR 12 PUCIOASA DAMBOVITA fără întârzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Va trebui sa suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților si funcționarii produselor. Pentru returnarea produselor comercializate de ONLINE SUN SRL ne puteți contacta telefonic la numărul 0722.111.120.

Operatorii noștri va vor oferi suport in alegerea modalității de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Începeți să tastați și apăsați Enter pentru a căuta

Cos de cumpărături

Niciun produs în coș.