Despre noi

Instalatii si sisteme solare incalzire apa - dbsolar.ro

Energie verde pentru un viitor curat

Panouri Solare

Panourile fotovoltaice sunt ideale pentru a produce și asigura necesarul de energie electrica pentru o întreagă locuință și nu numai. Acestea pot fi amplasate fie în câmp deschis, fie pe acoperișurile clădirilor pentru a capta cât mai mult posibil din radiația solară. Cu ajutorul acestora veți diminua consistent factura la energie, putând chiar să o reduceți până la 0.

Energia solară este gratuită, oricine poate beneficia de aceasta. Este mult mai indicat să apelăm la surse de energie regenerabilă deoarece putem dispune nelimitat de acestea. Tehnologia din prezent ne permite să ne bucurăm de avantajul acesta, reușind să funcționeze chiar și în zone mai puțin prielnice. Nu are importanță foarte mare zona climatică, căci aceste panouri funcționează cu succes atâta timp cât soarele luminează. Mecanismul acestora asigură un randament mare de utilizare a energiei receptate.

Panourile fotovoltaice funcționează chiar și în condiții de radiație indirectă, adică atunci când este înnorat. În aceste condiții scade eficiența panoului. Condițiile optime pentru producerea energiei sunt atunci când radiația solară cade perpendicular pe suprafața celulelor, când afară este senin iar lumina soarelui este directă.

Cu ajutorul panourilor fotovoltaice căpătați concomitent și independență energetică. Astfel, nu mai sunteți influențat de prețul oscilant al electricității. Panourile sunt foarte eficiente și rentabile.

Panou solar fotovoltaic, monocristalin, albastru
Panou solar pentru apa calda, presurizat
La dbsolar.ro gasesti orice tip de panouri solare

Daca te-ai hotarat sa iti instalezi un sistem de panouri solare pentru a economisi la factura lunara de energie electrica, atunci ai luat cea mai buna decizie pentru familia ta. Echipa dbsolar.ro se va ocupa de tot ceea ce ai nevoie pentru ca panourile tale solare sa fie instalate si functionale in cel mai scurt timp. Aisguram cele mai bune preturi la proiectare si instalare panouri solare.

Pentru ca aceste sa fie cat mai eficiente, e nevoie de o proiectare foarte buna si o amplasare perfecta. Panourile solare comercializate de noi sunt garantate deproducator pentru o perioada foarte lunga de timp. Daca te informezi foarte bine si ai un proiect foarte bun, poti beneficia chiar si de subventii din partea statului la achizitionarea unui sistem de panouri solare. In fiecare an, programul guvernamental “Casa verde” asigura o mare parte a finantarii pentru astfel de proiecte.

Daca locuiesti intr-o zona in care lumina solara e preponderenta, atunci vei lua cea mai buna decizie daca te-ai horarat sa cumperi panouri solare. Le poti combina cu o turbina eoliana pentru a fi sigur ca nu ramai niciodata fara energie, chiar daca e foarte innorat afara. Atunci cand este innorat, sunt sanse mari sa fie vant, asa ca nu te vei ingrijora cu privire la sursa ta de energie regenerabila.

In schimb, daca locuiesti intr-o zona muntoasa, in care lumina soarelui este limitata, atunci ar fi bine sa te orientezi catre o alta sursa de energie, nu spre panourile solare. Este important ca aceasta sursa de energie regenerabila si nepoluanta sa fie cat mai bine exploatata cu ajutorul panourilor deoarece astfel iti vei recupera investitia cat mai repede. O locuinta cu panouri solare este ferita de probleme precum scurtcircuitele sau fluctuatiile de tensiune. Luand in calcul aceste avantaje, vei putea lua cea mai buna decizie pentru tine.

Ce spun clientii?

 • Am cumparat un panou presurizat acum 3 saptamani si suntem foarte multumiti, nu ne asteptam la un randament atat de mare intr-un timp asa scurt. Manualul in limba romana ne-a ajutat sa facem montajul foarte usor, fara ajutorul unui instalator. Multumim Dbsolar pentru promptitudinea si seriozitatea de care ati dat dovada, dar si pentru calitatea produsului. Recomand!!
  Andreea
  Client fericit
 • Am cumparat 4 baterii pe gel care pana acum se comporta foarte bine, au ajuns a 2a zi.
  Costel B
  Client fericit
 • Am cumparat o tricicleta electrica la 4800 lei, sunt foarte multumit si in plus la alta firma acelasi model era cu 700 lei mai mult.
  Dragos C
  Client multumit
 • Scuterele electrice pe care le au in oferta sunt foarte tari si principalul avantaj este ca nu necesita inmatriculare!
  Danut M
  Client multumit
0 +
produse
0
magazine
0 +
clienti
0 k
vanzari