Biciclete electrice

Bicicleta electrica – cel mai eficient vehicul în conditii de trafic aglomerat

Bicicletele electrice au devenit tot mai cautate în ultimii ani de catre locuitorii marilor orase. Mai ecologice decat alte mijloace de transport si mai rapide în conditii de trafic aglomerat, bicicletele, scuterele si tricicletele electrice au castigat din ce în ce mai multi adepti. In plus, bicicletele electrice te ajuta sa te mentii în forma, au o autonomie ridicata si pot fi reglate pe diferite trepte de viteza. Vehiculele electrice sunt mai prietenoase cu mediul inconjurator si mai practice fata de un scuter, o motocicleta sau un automobil care functioneaza cu combustibil fosil. Modelele de biciclete electrice difera în functie de dotari, tipuri de baterii sau acumulatori, iar preturile sunt si ele variabile. Nivelul de efort pe care il vei face este, de asemenea, controlabil cu ajutorul unor reglaje speciale. De exemplu, poti urca un drum in panta cu mai multa usurinta, comparativ cu efortul pe care ar trebui sa il depui folosind o bicicleta clasica. Este bine sa stii ca bicicleta electrica poate fi utilizata si in modul clasic, fara asistenta electrica, daca preferi astfel.

Bicicletele electrice, utile si pe drumuri de vacanta

Daca îti place sa îti petreci timpul liber calatorind prin tara, bicicleta electrica mountain bike (mtb) iti poate fi un ajutor de nadejde. Poti folosi doar bicicleta pentru tot traseul sau poti alterna drumul cu masina cu traseele facute doar pe bicicleta. In astfel de situatii, îti poate fi utila o bicicleta electrica pliabila, care îsi va gasi loc cu usurinta în portbagajul masinii. La mare sau la munte, indiferent unde ai ales sa te relaxezi în weekend, vacanta sau concediu, cu ajutorul bicicletei electrice vei putea parcurge zeci de kilometri în plus cu costuri minime, pentru a vizita mai multe locuri si obiective turistice.

Afisez toate cele 4 rezultate

Filtre
Categorii
Pret
leilei
Tip Produs
Tip Acumulator
Putere Motor
Viteza Maxima
Autonomie Acumulator
Greutate Maxima Suportata

Incarcarea completa a unei biciclete electrice dureaza intre 3 si 6 ore, in functie de capacitatea bateriei si de tipul incarcatorului.

Autonomia unei biciclete electrice pentru adulti variaza in functie de capacitatea bateriei si conditiile de utilizare. Factori precum terenul si greutatea utilizatorului pot influenta autonomia.

In majoritatea cazurilor, nu este necesar un permis de conducere pentru a folosi o bicicleta electrica, atata timp cat viteza maxima este sub 25 km/h, insa este recomandat sa se verifice legislatia locala pentru a fi sigur.

Majoritatea bicicletelor electrice sunt rezistente la apa si pot fi utilizate in conditii de ploaie usoara. Consultati specificatiile producatorului pentru detalii despre protectia impotriva apei.